Scoutriderstreff Vrådal 2020

I år har vi store utfordringer med å få til et tradisjonelt treff etter lavkost modell. Det beklager vi, men myndighetene setter ganske store begrensninger for aktiviteter i august og vi blir nøye sjekket at dette overholdes. Derfor ser vi ikke så mange muligheter, men har dog funnet en løsning vi mener vil fungere fint.
 
Treffet vil være ved Straand hotell i Vrådal. Lenke til kart.
Tidspunkt er helga 21.-23. august 2020.
 

 
1. Bevertning :
Slik situasjonen er i Norge nå rundt Coronasmitte har vi ikke anledning til å servere noen form for buffet i noen sammenhenger, hverken i jobb, på hoteller, i speidersammenheng eller ved andre arrangementer. Praktisk betyr dette at vi også på speiderleir ikke kan la speiderne smøre sin egen mat, men må sørge for eget kjøkkenpersonale som ikke har noe med leiren for øvrig å gjøre og som gjør ferdig all mat i porsjoner til hver enkelt. Det betyr også at skal vi ha noen mulighet til å kunne gjennomføre et treff i år må vi benytte catering/hotell for mat, ha 100% oversikt over alle navn og mobilnr som er deltakere samt overholde avstandsregler som gjelder.
Jeg har vært på Straand Hotell nå ved flere anledninger og her har man et ypperlig system som ivaretar de pålegg myndighetene har satt 100%.
 
2. Innlosjering/sanitærforhold :
Også her er det restriksjoner selv om disse ikke innvirker altfor mye på vårt treff. Dog må avstandsregler overholdes for voksne personer med minst 1 meter + for alle som vanligvis ikke bor i samme husstand. Det betyr at «kammerattelting» i samme telt under et arrangement lar seg ikke gjøre i år.
Alt dette tatt i betraktning, særlig restriksjoner rundt bevertning, gjør at Vibeke og jeg tok en avgjørelse om at vi velger Straand Hotell i vakre Telemark som utgangspunkt for årets treff. Der har vi fått en avtale om følgende :
 
Alt.1 – camping i eget telt med bevertning på hotellet :
· 2 x netter a` NOK 150,- , camping ved hotellet = NOK 300,-
· 2 x frokost a` NOK 140,- på hotellet = NOK 280,-
· Kveldsmat fredag = NOK 110,-
· 2 retters middag lørdag kveld = NOK 285,-
TOTALT NOK 975,-
 
Alt.2 – oppgradering til hotell pr. person :
· 2 x netter a` NOK 770,- pr. person pr. natt i dobbeltrom = NOK 1.540,-
· Kveldsmat fredag = NOK 110,-
· 2 retters middag lørdag kveld = NOK 285,-
TOTALT NOK 1.935,-

Tillegg for enkeltrom = NOK 470,-

Se for øvrig detaljer i vedlagte brev fra hotellet.
HUSK at Danske oljedollar (penger) har nå en svært gunstig kurs mot NOK .
Området rundt Straand Hotell er Norges indrefilet hva angår morotsykkelkjøring. Her er veier, høyfjell, innsjøer og et hav av flotte svinger. Vi skal ikke ta de mest krevende ruter og anbefaler nok klart solosykkel om det lar seg gjøre MEN vi legger opp turen slik at den passer alle med de sykler som kommer. Dette er et område jeg er svært godt kjent i og vi kan glede oss til en opplevelse av de sjeldne. Hva med en kort tur før morgenmad hit opp ?
Se gjerne hjemmesiden for mer info : https://straand.no/motorsykkel/
Jeg tror vi skal klare å komme noe lavere i prisbildet men kan ikke garantere dette enda.
Planen er at vi åpner treffet fredag 21/8 kl. 17.00. Husk at vi er på et hotellområde hvor hotellets skjenkebevilgning gjelder. Det betyr at eget «dåsevand» ikke kan nytes dessverre.
Jeg tror vi kan se fram til en herlig weekend med masse herlig kjøring, god mat og hyggelig samvær.
 
TILMELDING :
* tilmelding for treffet skjer til meg på mail trondo@sandefjordscout.no med navn og mobilnr samt når man tenker å ankomme. Husk T-shirt størrelse. Pris T-shirt som i Danmark.
* bestilling av campingplass eller hotellrom gjøres til hotellsjefen på epost lars.arne@straand.no med kopi til trondo@sandefjordscout.no . Oppgjør til hotellet ved ankomst.

Ta gjerne kontakt om det er ytterligere spørsmål. Håper vi ser mange av dere på Straand i august.

Med Scoutrider-hilsen
Trond & Vibeke